Elev- og lærlingenetværk

Få information om Sorø Elev- og Lærlingenetværk og Sorø Erhvervs Elev- og Lærlingepris her.

Sorø Elev- og Lærlingenetværk er en arbejdsgruppe bestående af lokale virksomhedsejere og -ledere, som sammen med Sorø Erhverv arbejder på, at flere unge mennesker får øjnene op for erhvervsuddannelser.

Netværket arrangerer og afholder også sociale arrangementer for elever og lærlinge i Sorø Kommune, som skal være med til at gøre det endnu mere attraktivt at være elev eller lærling i Sorø Kommune. Arrangementerne er for alle virksomheder i Sorø Kommune, som har elever eller lærlinge - man behøver ikke være aktiv i netværkets arbejdsgruppe. Mestre og ledere er naturligvis også velkomne.

Det er typisk eftermiddags- og aftenarrangementer, der begynder omkring kl. 15 og varer nogle timer. Arrangementerne har blandt andet stået på ølsmagning, foredrag, rundvisning på virksomheder, bowling med efterfølgende spisning og bytur m.v.

Hold øje med Sorø Erhvervs Erhvervsarrangementer eller tilmeld dig Sorø Erhvervs nyhedsbrev, så er du sikker på at få invitationerne og være opdateret. Du kan også skrive til os på erhverv@soroe.dk

Læs mere om netværket i vores folder her

Nominér din elev eller lærling til

Sorø Erhvervs Elev- og Lærlingepris

Du kan nominere en elev eller lærling, som har gjort en forskel og fortjener et ekstra klap på skulderen.

Prisen gives til en, som har gjort noget udover det sædvanlige eksempelvis fagligt, på arbejdspladsen, som kollega eller noget helt fjerde.

Nominér en elev eller lærling til prisen her